Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lazio: a Juve helyett a hazatérést választja a támadó! – hivatalos

Minden arra utaló jel szerint a Lazio együttesétől szabadon igazolható játékosként távozik a nyáron Felipe Anderson, aki a további légióskodás helyett a hazatérést választja, és a brazil Palmeirs játékosa lesz.

 

Mint arról korábban már mi is beszámoltunk, a 31 esztendős brazil támadó kapcsán már az elmúlt napokban is lehetett hallani a római távozásról, Felipe Andersont például szinte elsők között hozták szóba a Juventus együttesével, ám úgy tűnik a korábbi kétszeres brazil válogatott játékos karrierje egészen más irányt vesz.

Fabrizio Romano szerint hazájában a Santosban nevelkedő, 2013-ban először a Laziohoz szerződő, majd London (West Ham) és Porto (FC Porto) érintésével a Lazióhoz 2021 nyarán visszatérő Andersont valóban megkereste a Juve, mégpedig egy három éves szerződés-tervezettel, azonban a brazil játékos visszautasította a torinóiakat, majd ‘családi okokra hivatkozva’ megegyezett a Palmeiras együttesével.

Felipe Anderson, aki már időközben nyilvánosan is bejelentette döntését, elköszönve a Laziótól, szerződése lejrátával, a nyártól szabadon igazolható játékosként szerződik haza Brazíliába.