Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Ronald Araujo bocsánatot kért a PSG ellen kapott piros lapja miatt

Ahogy arról beszámoltunk, a Barcelona hazai pályán 4-1-re kapott ki a Paris Saint-Germain ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének második mérkőzésén, amivel ki is esett a sorozatból. A bukáshoz nagyban hozzájárult Ronald Araujo piros lapja amiért most bocsánatot kért a játékos.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

A Barcelona védője, Ronald Araujo nyilvánosan bocsánatot kért, miután kedd este az ő kiállítása miatt is esett ki a csapata a Paris Saint-Germain ellen.

A 25 éves játékos a Barca PSG elleni, 4-1-re elveszített visszavágójának 29. percében kapott azonnali piros lapot, miután a kezével kissé visszarántotta a franciák szélsőjét, Bradley Barcolát, aki épp gólhelyzetben volt. Ez a pillanat fordulópont volt a párharcban,  hiszen ezután hatalmas fölényben játszott a PSG, lőtt négy gólt, és 6-4-es összesítéssel jutott tovább.

Araujo szerdán nyilvánosan bocsánatot kért az esetért egy rövid nyilatkozatban, amit az Instagram-oldalán tett közzé:

“A labdarúgás mindig is hatalmas örömet adott nekem, de most nagyon mellbe vágott. Köszönöm mindenkinek, aki feltétel nélkül mellettem állt, a csapattársaimnak, akik mindent megtettek a pályán, a szurkolóknak, akik a végsőkig hittek bennünk. Nagyon sajnálom, hogy ezúttal nem tudtam örömet szerezni nektek.”

A Barcelona vasárnap tér vissza a pályára a nagy rivális és listavezető Real Madrid ellen, akik mögött 8 pont a hátránya a tabellán.