Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbítana szélsőjével a Lazio! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio együttese szerződést hosszabbítana szélsőjével, Mattia Zaccagnival.

(Photo by Marco Rosi – SS Lazio/Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint a Lazio vezetőségének kiemelt célja lett, hogy a közeljövőben új szerződést kössenek Mattia Zaccagnival. A fővárosi csapatnál azt követően kezdtek el sürgősen foglalkozni Zaccagni szerződésével, hogy nemrég kiderült, hogy az idény végén Felipe Anderson távozik a csapattól, és a kontraktusa lejártával a Palmeirasnál folytatja a pályafutását. Zaccagni megállapodása ugyan 2025 nyaráig érvényes, de a források szerint a Juventus és a Fiorentina már ezen a nyáron kész lenne ajánlatot tenni a szélsőért, így ezt a veszélyt szeretnék elhárítani a Lazio vezetői. A beszámolók alapján a 28 éves játékos is szívesen maradna az olasz fővárosban, és a fizetése megemelése mellett kész is aláírni 2029 nyaráig a csapathoz, amit a hírek szerint még az idény vége előtt be is fog jelenteni a Lazio csapata.

Mattia Zaccagni 2021 nyarától egy évet kölcsönben szerepelt a Lazionál, mielőtt végleg megvásárolták őt a Hellas Veronától. A klub színeiben azóta 112 mérkőzésen lépett pályára, ez idő alatt 20 gólt és 18 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 22 millió euróra teszi a transfermarkt.