Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jude Bellingham elárulta, hogy mi a Real Madrid titka: Carlo Ancelotti

Ahogy arról beszámoltunk, az Real Madrid büntetők után jutott tovább a Manchester City ellen a legjobb négy közé a Bajnokok Ligája-negyeddöntő második mérkőzésén. A királyiak középpályása, Jude Bellingham most arról beszélt, milyen hatással van edzőjük, Carlo Ancelotti a csapatra.

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

A Real Madrid középpályása, Jude Bellingham csapattársainak önzetlenségét és azt a munkatempót dicsérte, amit a csapat a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-győzelem során nyújtott. Emellett azt is elárult, hogy mi a titka a csapatuknak.

A királyi gárda büntetőpárbajban aratott győzelemének köszönhetően jutott tovább a legjobb négy közé, miután az Etihad Stadionban a keményen kiharcolt 1-1-es döntetlenével nem tudta eldönteni a találkozó végkimenetelét.

Bellingham, aki a saját pontrúgását értékesítette is a tizenegyespárbajban, a Real igyekezetét és koncentrációját nevezte meg a legnagyobb tényezőkként, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy a meccsben maradtak.

“Ez igazán megkönnyebbülés. Annyi mindent beleadsz a játékba, játszottam már a City ellen, amikor elég közel jártál, és azt hitted, hogy összejön valami, akkor elveszik előled”

– nyilatkozott Bellingham a TNT Sportsnak.

“A meccs végére hullának éreztem magam, szóval ez egy hatalmas öröm számomra. Annyira nehéz koncentrálni ellenük, mozgatnak és olyan helyzetbe hoznak, amibe nem akarsz kerülni. A legtöbb csapat szétesne, amikor a City vezet, de mi nagyon jól helytálltunk és keményen dolgoztunk.”

A Real Madridhoz való igazolása meghaladta az elvárásait, ennek pedig véleménye szerint nagy szerepe van a vezetőedzőnek, Carlo Ancelottinak. Bellingham dicsérte a trénerért, amiért megtalálta a módját, hogy ennyi nagyszerű tehetséget beillesszen a csapatba, és elárulta, hogy a szabad játékstílusa van jó hatással a játékosokra.

“Álmodni sem tudtam volna erről, nem csak a gólokról, hanem arról az érzésről, hogy minden nap ezért a klubért játszhatok – a címert viselni a mellkasodon minden nap csodálatos érzés, és remélhetőleg még több ilyen éjszakát élhetek majd át. A legnagyobb erősségünk, és a csapatunk titka, hogy Ancelotti megtalálta a módját annak, hogy a srácok szabadon játszhassanak. Más csapatok strukturáltak a játékmintáikkal, de mi olykor nagyon lazák vagyunk.”