Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: szerződést hosszabbítana fiatal támadójával a Barcelona! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együttese szerződést hosszabbítana fiatal támadójával, Marc Guiuval.

(Photo by Joris Verwijst/BSR Agency/Getty Images)

A spanyol sajtó legfrissebb beszámolói alapján a Barcelona vezetősége a közeljövőben szeretne új szerződést adni egyik nagy ígéretének, Marc Guiunak. A 18 éves játékos ebben a szezonban került fel a katalán csapat felnőttei közé, és a sok sérült miatt meg is kapta a lehetőséget a bizonyításra Xavitól. A támadó eddig összesen 182 percet tölthetett a pályán, ez az idő pedig elég volt számára ahhoz, hogy 2 gólt is szerezzen. A források szerint a vezetők elégedettek Guiu eddigi teljesítményével, így hamarosan egy új, hosszú távra szóló szerződést tennének az asztalára, mivel a  vezetőség szeretné azt elkerülni, hogy egy másik topcsapat lecsapjon az ő egyik nagy reménységükre. A hírek alapján Guiu is nagyon jól érzi magát a klubnál, így igen hamar meg is történhet a megegyezés a felek részéről.

Marc Guiu eddig összesen 7 alkalommal lépett pályára a Barca felnőttei között, ezeken a meccseken pedig 2 gólt jegyzett. Aktuális szerződése 2025 nyaráig köti őt a csapathoz, piaci értékét 7,5 millió euróra teszi a transfermarkt.