Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: végleg megvenné Angliából kölcsönvett játékosát a Borussia Dortmund! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese végleg megvenné a Chelseatől kölcsönvett Ian Maatsent.

(Photo by Hendrik Deckers/Borussia Dortmund via Getty Images)

A legfrissebb beszámolók alapján a Borussia Dortmund gárdája végleg szerződtetni szeretné a Chelseatől a téli átigazolási időszakban kölcsönvett Ian Maatsent. A holland játékos a londoniaknál nagyon kevés lehetőséget kapott a bizonyításra, így a télen kölcsön is adták őt a Dortmundhoz, itt pedig eddig igen jól sikerült számára ez a félszezon. Maatsen a sárga-feketéknél ugyanis kulcsszerepet tölt be balhátvédként Edin Terzic rendszerében, ezt pedig 17 meccsen már kiváló játéka mellett 2-2 góllal és gólpasszal is meghálálta. A hírek szerint a Dortmund vezetői olyannyira elégedettek Maatsennel, hogy szeretnék végleg megszerezni őt, és ennek nem is nagyon lenne akadálya, a Chelseanél ugyanis nem szerepel a jövőbeni tervekben a 22 éves játékos. Ezen felül pedig a londoniak szeretnének minél több bevételhez jutni az elmúlt átigazolási időszakokban tapasztalt pénzszórást követően, ennek pedig egyik fontos láncszeme lehet Maatsen, akit 40 millió euró körüli összegért engednének el a Borussiához.

Ian Maatsent az aktuális szerződése 2026 nyaráig köti a Chelsea csapatához. Piaci értékét 30 millió euróra teszi a transfermarkt.