Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: a Bayern München kiválóságát szerződtetnék! – sajtóhír

A Football Insider beszámolója, egyéb angol valamint német forrásokra hivatkozva állítja, hogy a Tottehnam együttese szemet vetett a Bayern München német válogatott játékosára, Serge Gnabry-ra.

 

A már 28 esztendős szélső londoni szerződése több szempontból is igen pikánsnak tekinthető!

Egyrészt, a Bayern szerződése lejárta előtt mondana (?) le a jelen sikereiben tevékenyen részt vevő, 45-szörös német válogatott játékos szolgálatairól, akinek szerződése 2026 nyaráig érvényes Münchenben… Másrészt Gnabry Arsenalos múltjára (az utánpótlás csapatok után 18 mecset játszott az “ágyúsok” felnőtt csapatában – a szerk.) biztosan emlékeznek még jó páran a Tottenham szurkolói közül.

Ami viszont a lehetséges Gnabry-transzfer mellett szólhat, az az, hogy a mostani szezonban egyre inkább eltávolodott a játékos a bajorok kezdőcsapatától, hogy mást ne mondjunk mindössze 17 tétmérkőzésen lépett pályára az idényben, 663 játékperc erejéig, ami alatt 5 gól és 1 gólpassz szerénykedik a neve mellett – Igaz rengeteget volt sérült az idény során.

Ahogyan a Football Insider is fogalmaz, ‘a harmincas éveihez közeledő Serge Gnabry karrierje új lökést kaphatna, ha elhagyná a Bayernt’, amellyel egyébként valóban mindent megnyert, és érdemei elismeréseként távozhatna Münchenből.

A Bayernnel Bajnokok Ligája-győztes; ötszörös német bajnok; klubvilágbajnok; európai Szuperkupa-győztes; kétszeres Német Kupa-győztes; négyszeres Német Szuperkupa-győztes játékos piaci értékét egykoron 90 millió euróra is taksálták, mostanra ez az összeg megfeleződött (forrás: Transfermarkt).