Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Továbbra is a Leicester Cityben folytathatja Jamie Vardy – sajtóhír

Angol sjatóhírek szerint az angol másodosztályban (Championship) szereplő Leicester City csapata meghosszabbíthatja veterán csatára, Jamie Vardy szerződését.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

A The Athletic információi szerint a Leicester City várhatóan tárgyalásokat folytat Jamie Vardyval egy új szerződésről, ha és amennyiben visszajutnak a Premier League-be.

Vardy és a klub arra összpontosít, hogy Enzo Maresca emberei az utolsó két mérkőzésen megszerezzék a végső győzelmet, amely biztosítja a visszatérést az első osztályba, de minden félnek szándékában áll, hogy tárgyaljanak a nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról.

A 37 éves játékos ebben a szezonban 35 mérkőzésen 18 gólt szerzett minden sorozatot figyelembe véve. A múlt héten a West Bromwich Albion és a Southampton elleni hazai mérkőzéseken is betalált, így a Leicester közelebb került a feljutáshoz. Vardy nem szándékozik visszavonulni a nyáron, és szeretné folytatni a pályafutását, lehetőleg a Leicesterben, ahol 12 szezon alatt 188 gólt szerzett.

A következő idényre vonatkozó terveket megnehezítette a nyereség- és fenntarthatósági szabályok megsértése miatt várhatóan kirótt regisztrációs tilalom, ami megnehezíti a szerződésük lejártához közeledő játékosok újbóli szerződtetését. A Leicesternek várhatóan szankciókkal kell szembenéznie a Premier League-ben, ha feljut.

Jannik Vestergaard, Kelechi Iheanacho, Wilfred Ndidi, Marc Albrighton és Dennis Praet szerződése is lejár a nyáron.