Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: ismét megsérült a Bayern München támadója!

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese hivatalos közleményben tudatta, hogy Serge Gnabry bal combja megsérült, ami miatt szinte biztosan lemarad az Európa-bajnokságról.

(Photo by S. Mellar/FC Bayern via Getty Images)

A Bayern München gárdája a mai napon hivatalos közleményt adott ki Serge Gnabryval kapcsolatban, melyből kiderült, hogy a Real Madrid ellen 2:1-re elveszített Bajnokok Ligája-elődöntőben összeszedett sérülése egész pontosan egy izomszakadás a bal combjában. Gnabry így nem biztosan nem léphet pályára az utolsó két bajnoki fordulóban, de a klub azt nem hozta nyilvánosságra a közleményben, hogy a támadónak pontosan mennyi időt kell kihagynia. A sérülés jellege miatt azonban Gnabrynak biztosan több hétre lesz szüksége a teljes felépülésre, ami miatt erősen kérdéses, hogy ott lehet-e a nyári Európa-bajnokságon.

Összességében nem lenne meglepő, ha Julian Nagelsmann a következő héten kihirdetésre kerülő bő keretbe sem nevezné Gnabryt, mivel a 28 éves játékos többféle sérüléssel is bajlódott a szezon folyamán. A támadónak ugyanis csipőproblémái és alkartörése is volt, illetve izomsérülés miatt is kihagyott egy rövidebb időszakot, ami miatt ebben az idényben 20 meccsen mindössze 763 percet tölthetett a pályán.