Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: mégis új szerződést kötött klublegendájával a Sevilla! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbítottak klublegendájukkal, Jesús Navasszal.

(Photo By Joaquin Corchero/Europa Press via Getty Images)

Noha pár nappal ezelőtt arról számoltunk be, hogy Jesús Navas távozni fog az idény végeztével a Sevilla csapatától, ebben az ügyben most változás állt be. A klub történetének legtöbb trófeáját begyűjtő játékosával kapcsolatban ugyanis a szombati sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a csütörtöki bejelentéssel ellentétben mégis új szerződést írt alá szeretett csapatával. Az eseményen megjelent a klub elnöke, José María del Nido Carrasco is, aki elmondta, hogy Navas szerződését 2024. december 31-ig meghosszabbították, a 38 éves játékos pedig ezt követően befejezi profi pályafutását, és más szerepkörben fogja folytatni a munkát a csapat kötelékében, azaz egyfajta “életre szóló” megállapodást kötött klublegendájával a Sevilla.

Jesús Navas a hosszabbítással kapcsolatban azt is elmondta, hogy az év végéig tartó időszakban ingyen fog játszani, a fizetését ugyanis egy sevillai alapítványnak fogja adni.