Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: megvan a Barca új edzője!

Mint arról a minap mi is beszámoltunk, az FC Barcelonánál mégsem folytatja majd edző pályafutását Xavi, akit a csapat utolsó, Sevilla elleni bajnoki találkozóját követően menesztenek majd. Fabrizio Romano szerint a katalánok már a korábbi klubikon középpályás utódjával is megegyeztek.

 

Mint ismert, saját álláspontját meggondolva, Xavi április környékén még maga jelentette be, hogy a maradás mellett döntött. Azóta viszont olyannyira megromlott a kapcsolata Joan Laporta klubelnökkel, hogy távoznia kellett

A transzfer-guru, Fabrizio Romano szerint a Barcát nem éri váratlanul Xavi távozása – Olyannyira nem, hogy a háttérben már mindenben megegyeztek Hans-Dieter Flickkel!
A korábban a Bayern Münchennél óriási népszerűséget szerző, majd a német válogatott élén egy vegyesen megítélhető időszakot eltöltő Hansli Flick jelenleg szabadon igazolható szakember, visszatérése várható volt az európai top-futballba.

Romano szerint az 59 esztendős tréner 2026 nyaráig szóló szerződést ír majd alá a katalán fővárosban, ahová teljese új stábbal és a vezetőség elvárásainak is megfelelve új elképzelésekkel érkezik majd, azok után, hogy a háttérben már a Barca és a Flick ügyeit intéző neves ügynök Pini Zahavi mindenben megegyeztek egymással.