Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappé: “Hamarosan bejelentem, hogy hol folytatom”

A Francia Kupa megnyerése után a Paris Saint-Germain búcsúzó klasszisa a jövőjéről beszélt…

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

A Paris Saint-Germain világbajnok kiválósága, Kylian Mbappé szombat este lépett pályára utoljára a párizsi klub színeiben, majd mindenkitől elköszönt:

“Ez a mérkőzés egyszerre volt nehéz és örömteli. Egy döntő volt, amelyet végül sikerült megnyernünk, ezért nagyon boldog vagyok. Sok év, rengeteg jó emlék. Emelt fővel távozhatunk, ráadásul egy trófeával, és csak a pozitív dolgokat visszük magunkkal. Úgy gondolom, hogy mindennek megvan a maga ideje. Hamarosan bejelentem, hogy hol folytatom. Néhány nap múlva, úgyhogy szerintem nincs gond.”

Mbappé 2022 nyarán hosszas huzavona végeztével hosszabbított szerződést a PSG-vel, azonban a további közös folytatásról a felek nem tudtak megegyezni, ezért a támadó az idény végén elhagyja a csapatot. Ugyan egyelőre hivatalosan még nem jelentette be, hogy hol folytatja pályafutását, Mbappé minden bizonnyal hamarosan a Real Madrid játékosa lesz.

A 25 éves támadó 2017 óta minden sorozatot figyelembe véve 307 mérkőzésen 256 gólt és 108 gólpasszt jegyzett a PSG színeiben. Mbappé a 2023-2024-es szezont 47 meccsen 44 találattal fejezte be.