Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Virgil van Dijk döntött a jövőjéről!

A Liverpool 32 esztendős klasszis középhátvédje, Virgil van Dijk a szurkolók nagy örömére egyértelműsítette szándékát Jürgen Klopp távozását követően.

 

Az új menedzser, Arne Slot érkezését követően is rengeteg a kérdőjel a Liverpool nyári terveit illetően, különösen a keret összetételét tekintve. Virgil van Dijk igyekezett a maga részéről megnyugtatni a szurkolókat legutóbbi nyilatkozatával.

“Egy év hátra van még a szerződésemből, amit szeretnék kitölteni. Boldog vagyok a Liverpoolnál, amely az életem részévé vált. Csapatkapitányaként szeretném leszögezni, hogy itt leszek, és készen állok arra, hogy az új menedzserrel együtt dolgozzunk! Tudom, hogy sok változás történik majd a klub életében, de abban is biztos vagyok, hogy sikeresek leszünk.” – fogalmazott egyértelműen van Dijk a céljairól.

“Jól ismerem Arne-t (Slot), akinek elsők között gratuláltam a kinevezéséhez. Természetesen beszéltünk már többször is azóta, például a csapatról, a közös jövőről. Izgatottan várom a közös munkát, de most előtte még válogatott és  az Európa-bajnokság az első!” – idézi a goal.com a Liverpool csapatkapitányát.