Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: korábbi csapatába térhet vissza Adam Lallana – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint a Brighton & Hove Albion középpályása, Adam Lallana korábbi klubjához térhet vissza a nyáron. 

(Photo by Charlie Crowhurst/Getty Images)

A The Athletic információi szerint Adam Lallana várhatóan visszatér a Southamptonhoz, miután távozott a Brighton & Hove Albion csapatától. A 36 éves korábbi angol válogatott játékos négy év után hagyja el a Sirályokat, amikor a jövő hónapban lejár a szerződése.

Vasárnap a Wembley Stadionban nézte végig, ahogy a Southampton a Leeds United elleni 1-0-s győzelemmel biztosította vissza a feljutást a Premier League-be a az angol másodosztály (Championship) rájátszásának döntőjében.

Még semmi sincs véglegesítve, de a középpályás várhatóan ingyen csatlakozik újra ahhoz a klubhoz, amelyet 2014-ben hagyott el.

Ő lesz a Southampton második nyári érkezője, mivel azzal, hogy visszajutottak első osztályba véglegesítették a Manchester Citytől kölcsönben érkező középső védő, Taylor Harwood-Bellis 20 millió fontos átigazolását.

Lallana 104 alkalommal lépett pályára a Brighton színeiben, miután 2020-ban ingyen érkezett a Liverpoolhoz, ahol hat évet töltött, amelynek során megnyerte a Premier League-et és a Bajnokok Ligáját.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor visszatér a Southamptonba, ahol eddig összesen 265 mérkőzésen lépett pályára, ezt a számot növelheti most. Várhatóan itt is játékos-edzői szerepet tölthet be, ahogy azt utolsó brightoni évében is tette.