Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Euro 2024: újabb védőjét veszítette el a skót válogatott!

Újabb védőjét veszítette el az Európa-bajnokságon szereplő skót válogatott, a szövetségi kapitány Steve Clarke ugyanis a csoportkör harmadik fordulójában Kieran Tierneyre sem számíthat.

(Photo by Andrew Milligan/PA Images via Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, Skócia 1:1-es döntetlenre végzett Svájc ellen az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában. A skótoknál a pontszerzést egy sérülés árnyékolta be, Kieran Tierneyt ugyanis hordágyon kellett levinni a pályáról a második játékrész közepén. A 46-szoros válogatott hátvéd állapotáról később Steve Clarke, a skótok szövetségi kapitánya úgy nyilatkozott, hogy Tierney combhajlítósérülést szenvedett, ami miatt a csoportkör harmadik fordulójában a magyar válogatott elleni sorsdöntő meccsen már nem léphet pályára. A skótok így egy újabb meghatározó játékosukat vesztették el a védelemből, hiszen eltiltás miatt Ryan Porteousra sem számíthatnak a csoportkörben.

A skót válogatott vasárnap fog megmérkőzni a magyar válogatottal a csoportkör utolsó fordulójában, ahol mindkét félnek a legfőbb célja a harmadik hely megszerzése lehet.

Az A-csoport aktuális állása:

Az állást biztosítja a Sofascore