Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: az újonchoz szerződött a Diósgyőr kapusa – HIVATALOS

Távozott a Diósgyőri VTK-tól a tehetséges fiatal kapus, és a továbbiakban a frissen feljutó Nyíregyházát fogja erősíteni…

 

Az NB II-es bajnok Nyíregyháza-Spartacus hivatalos honlapján jelentette be, hogy megszerezte a Diósgyőri VTK-tól a fiatal kapus, Tóth Balázs játékjogát, akivel hároméves szerződést kötöttek.

A 20 éves kapus a Sajóvölgye Focisuliban kezdte pályafutását, ahonnan Győrbe igazolt, majd az Illés Akadémia szerezte meg. Innen a Red Bull Salzburg akadémiájára vezetett az útja. Az osztrák klub második csapatában a felnőttek között is bemutatkozott, majd hazatérve előbb a Kazincbarcika, majd a DVTK hálóőre lett. Az előző idényben Kazincbarcikán védett kölcsönben, és 24 meccsen volt kezdő az NB II-ben.

“Nagyon örülök, hogy a Nyíregyháza felfigyelt rám, játszottam a csapat ellen két meccsen is tavaly. Mindent megteszek azért, hogy a legjobbamat nyújtsam. Nagyon várom már, hogy a kerettel dolgozzak, az U21-es válogatottból vannak ismerősök, így nem lesz gond a beilleszkedéssel. Fő szempont volt, hogy az NB-I-ben szerepelhetek, egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező klubnál” – nyilatkozta a kapus a klubváltásáról.