Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új edzőket nevezhet ki a Honvéd – sajtóhír

Hazai sajtóinformációk szerint a másodosztályban szereplő Budapest Honvéd az utánpótláscsapatai élére ismert edzőket nevezhet ki…

Az NB1.hu beszámolói szerint a Budapest Honvéd a jelenleg a magyar válogatottnál Marco Rossi stábjában dolgozó, Laczkó Zsoltot készül kinevezni az NB III-ban szereplő második csapat élére.

A 37 éves szakember korábban játékosként már szerepelt a kispesti gárdában, 2017-ben tagja volt annak a keretnek, amely bajnok lett az NB I-ben. Laczkó annak idején számtalan magyar csapat mellett Olaszországban, Angliában és Görögországban is játszott, 2010 és 2013 között 22 alkalommal viselte a magyar válogatott mezét. Edzőként az elmúlt években a Puskás Akadémiánál is megfordult.

Továbbá a portál úgy értesült, hogy a kispestieknél tanácsadóként dolgozó egykori 84-szeres francia válogatott hátvéd, William Gallas minden bizonnyal a Honvéd U16-os csapatának edzője lesz a következő szezontól. A 46 esztendős edző aktív pályafutása során olyan klubokban fordult meg, mint a Chelsea, az Arsenal vagy a Tottenham.