Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2024: Modric a hosszabbításban kapott gólok miatt szomorkodott

Horvátország és Olaszország 1-1-es döntetlent játszott egymással az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában…

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

A horvát válogatott veterán középpályása, Luka Modric szomorúan nyilatkozott, miután csapata 1-1-es döntetlent játszott Olaszország ellen, és két ponttal mindössze csoportja harmadik helyén végzett:

“Bármi is történik, a szurkolóink mindig mögöttünk állnak, ezért hálával tartozunk nekik. Borzasztóan rossz érzés, hogy nem sikerült nekik örömet szerezni ezen az estén. Az előző meccsen a 95. percben, most a 98.-ban kaptunk gólt… Nem is tudom, mit mondhatnék. A futball kegyetlen sport, nem érdemeltük meg azt a gólt a végén, de ezúttal valamiért ez jutott nekünk.”

A 38 éves labdarúgó a válogatottbeli további szereplés esetleges lemondásával kapcsolatban nem árult el konkrétumot: “Meglátjuk. Nem ez a a megfelelő alkalom, hogy erről beszéljünk.”

A horvát válogatott már csak a négy legjobb csoportharmadik egyikeként juthat tovább a csoportkörből, de erre két ponttal kevés esély mutatkozik, így könnyen lehet, hogy befejeződött számukra a kontinenstorna.