Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem sokáig maradhat munka nélkül Ancelotti – sajtóhír

A Napolitól történt menesztése után máris lehetséges új állomáshelyével folytat tárgyalásokat a rutinos olasz szakember…

A Tuttomercatoweb információi szerint az Arsenal vezetősége azonnal felvette a kapcsolatot a Napoli együttesétől kedd este menesztett Carlo Ancelottival, hogy vegye át a menedzsert kereső “Ágyúsok” irányítását.

Mint ismeretes, a londoni klub éléről a közelmúltban menesztették Unai Emeryt, akitől átmenetileg a korábbi közönségkedvenc, Fredrik Ljungberg vette át a stafétát, de a klub vezetősége már állandó megoldást keres, és amennyiben célba érnek a tárgyalások, Ancelotti lehet az új menedzser.

A 60 éves olasz szakember másfél szezonon át irányította a Napoli gárdáját, korábban a mester már dolgozott Londonban, hiszen 2009 és 2011 között a nagy rivális Chelsea menedzsere volt, de pályafutása során a teljesség igénye nélkül megfordult már a Juventus, az AC Milan, a Real Madrid, a PSG és a Bayern München kispadján is.

Az Arsenal 16 forduló után 22 szerzett ponttal mindössze a kilencedik helyen áll az angol bajnokság (Premier League) 20 csapatos mezőnyében, hétvégén pedig a címvédő Manchester Cityt láthatják vendégül.