Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: újra edzésben a Liverpool és a Manchester United – fotók

Egyre több angol csapat áll edzésbe, hogy felkészüljenek a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt 2019/20-as szezon folytatására, köztük a Manchester United és a bajnokesélyes Liverpool is.

Egyre közelebb lehet a Premier League visszatérése, és ennek érdekében megkezdték az edzéseket a Liverpool és a Manchester United játékosai is. 

A bajnokságot toronymagasan vezető Liverpool melwoodi edzőközpontjába elsőként a vezetőedző, Jürgen Klopp érkezett meg, ahol egy tízfős csoportnak tartott tréninget, köztük Virgil van Dijkkel, Trent Alexander-Arnolddal, James Milnerrel, Andy Robertsonnal, Jordan Hendersonnal és a kapus Alissonnal. A Manchester Unitednél először Fred, Scott McTominay, Anthony Martial és Paul Pogba jelentkezett szolgálatra a carringtoni edzőközpontban.

A Premier League-ben szereplő csapatok kedden kapták meg az engedélyt a kiscsoportos edzésekre. A kluboknál 748 koronavírus-tesztet végeztek el a játékosokon és az alkalmazottokon, három egyesületnél összesen hat pozitív esetről számoltak be.

Nem mindenki örül azonban túlságosan a visszatérésnek, a Tottenham jelenleg kölcsönben futballozó védője Danny Rose a minap már kifejezte nemtetszését az üggyel kapcsolatban.

Képek a Liverpool edzéséről:

Képek a Manchester United edzéséről: