Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: hárman maradtak hibátlanok – KÖRKÉP

A Vasas újabb botlása és a Debrecen sima győzelme után az esti órákban további öt mérkőzést rendeztek a Merkantil Bank Liga (NB II) hétközi, 2. fordulójában…

NB II: a második meccsén sem tudott nyerni a Vasas – videóval

A második forduló legnagyobb meglepetésének kétségkívül a feljutás legnagyobb esélyesei közé tartozó Vasas újabb pontvesztés sorolható. Az angyalföldiek két meccs után csupán két ponttal tanyáznak a mezőny második felében, a Békéscsaba a pontmentéssel négy ponttal a közvetlen élmezőny mögött foglal helyet.

Ezzel szemben viszont villámrajtot vett a friss élvonalbeli kieső Debrecen gárdája, amely a két mérkőzése alatt eddig még csak gólt sem kapott, és egyelőre remekül halad az alighanem kötelezően elvárt visszajutás felé. Ugyancsak hibátlanul rajtolt a szintén jó erőkből álló másik keleti fellegvár, a Nyíregyháza alakulata, viszont az Ajka 6 pontos kezdése már sokkal inkább meglepetésnek számít.

A nyitófordulós sikert követően a Haladás ezúttal csak egy pontot tudott begyűjteni a hajrában egyenlítve, míg a szebb napokat is látott Győr és Kaposvár egymás ellen remizett.

A 2. forduló eredményei

Békéscsaba – Vasas 1-1
Debreceni EAC – Debreceni VSC 3-0
Budaörs – BFC Siófok 3-2
Szentlőrinc – Gyirmót FC Győr 2-0
Dorogi FC – Soroksár SC 1-0
Szombathelyi Haladás – Szolnoki MÁV FC 1-1
Csákvár – Szeged-Csanád 1-1
FC Ajka – Kazincbarcika 3-1
WKW ETO FC Győr – Kaposvári Rákóczi FC 1-1
Nyíregyháza Spartacus FC – Pécsi MFC 2-0

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye

FcTables.com