Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Másfél év után távozik az AC Milan tehetsége – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóinformációk szerint eldőlt az AC Milan mellőzött brazil karmesterének a sorsa, aki napokon belül Franciaországba költözhet…

Gianluca Di Marzio is megerősítette, hogy megszületett a megállapodás az érintett klubok közt, melynek értelmében az AC Milan brazil tehetsége, Lucas Paquetá rövidesen átigazol az Olympique Lyon csapatához.

A 23 esztendős játékmester másfél évvel ezelőtt 35 millió euró ellenében igazolt a brazil Flamengo együttesétől a milánóiakhoz. Bár korábban úgy tűnt, hogy az olasz klub nem szeretné ennél kevesebbért eladni az egykor nagy reménységként igazolt fiatalt, végül megbarátkoztak a gondolattal, hogy lejjebb kell adniuk igényeiket, és az olasz sajtó szerint 23 millió euró ellenében már túladnának rajta. Egyelőre nem szól arról a fáma, hogy az OL mennyit fizet érte.

Paquetá az elmúlt szezonban az AC Milan soraiban képtelen volt állandó játéklehetőséget követelni magának, jobbára csak csereként számoltak vele, és amikor játszott, akkor sem tudta maradéktalanul beváltani a hozzáfűzött reményeket. A 2019-2020-as évad során 24 bajnokin és 3 Olasz Kupa-mérkőzésen húzhatta magára a Rossoneri szerelését.