Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: Nem született döntés a bajnokaspiránsok csatáján!

A Dinamo Kijev elleni bravúros pontszerzés után a Ferencvárosra a bajnokságban a legnagyobb ellenfele, a MOL Fehérvár várt. A találkozón ugyan a Fradi szerzett vezetést, de a második játékrészben a Fehérvár egyenlíteni tudott.

Az NB I 9. fordulójában a két bajnokaspiráns összecsapása következett. Mind a két együttes még veretlenül várta ezt a rangadót. Az első játékrészben inkább a Fehérvár volt fölényben, a félidő végén azonban mégis a Fradi szerezte meg a vezetést Somalia fejesével. A vendégeknek ez volt az első igazán komoly helyzete az első 45 percben.

A második játékrészt is aktívabban kezdte Márton Gábor alakulata. Az 55. minutumban Boli követett el szabálytalanságot a 16-on belül, a játékvezető pedig büntetőt ítélt. Az ítéletvégrehajtó Nikolics volt, aki nem hibázott. Az egyenlítést követően kiegyenlítettebbé vált a játék, de a nagyobb helyzetek továbbra is a hazaiak előtt adódtak. Végül újabb gól nem született, az eredménnyel inkább a vendégek lehetnek elégedettek, hiszen legnagyobb riválisuk otthonából távoztak ponttal, és így ők maradtak a tabella élén.

MOL Fehérvár – Ferencváros 1-1 (0-1)
Helyszín:
MOL Aréna Sóstó Nézőszám: 7267 Vezette: Karakó Ferenc
Gólszerzők: Nikolics (55. – büntető) ill. Somalia (43.)
Sárga: Petrjak (66.), Fiola (81.), Bolla (88.) Evandro (89.) ill. Laidouni (37.)
Kiállítás:ill.

A bajnokság állása:

A góllövőlista állása: