Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic elárulta, hogy szerinte ki minden idők legjobbja

A svéd csatárklasszisnak is van példaképe, még ha sokszor beszólásaiból és nyilatkozataiból nem gondolnánk meg, mivel sokszor úgy gondolja, hogy ő maga az isten.


A jelenleg az AC Milan labdarúgója, Zlatan Ibrahimovic már többször is elárulta, hogy egyetlen játékosra néz fel, az pedig nem mást, mint Ronaldo. A brazil legendáról ezúttal is csak jókat mondott, úgy gondolja, hogy nincs még egy hozzáfogható támadó.

“Egy igazi fenomén volt. Mindig azt mondtam, hogy vannak olyan játékosok, akik futballoznak és vannak olyanok, akik magát a futballt jelentik. Számomra Ronaldo maga a futball. Ahogyan mozgott, cselezett, különösen a biciklicselei, számomra minden idők legjobb játékosává teszik őt, nincs kétségem efelől” – nyilatkozta Ibrahimovic a Discovery Plus-nak.

Anno, 2007-ben volt egy ikonikus pillanat a svéd támadó részéről, amikor még az Interben szerepelt és az AC Milan ellen játszott akkori csapatával, ott pedig Ronaldo volt a csatár. A kezdősípszó előtt Ibrahimovic hosszú ideig mosolygott példaképére.