Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG a Real Madrid egyik játékosát kéri Mbappéért – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain csapata belemenne abba, hogy eladják a Real Madridnak Kylian Mbappét, de csak akkor, ha Vinícius Juniort adják cserébe. 

A spanyol ABC információi szerint a PSG vezetősége úgy döntött, hogy nem fogják meghosszabbítani világbajnok támadójuk, Kylian Mbappé 2022-ben lejáró szerződését, ezért szabadon távozhat, ha szeretne. A francia támadó már több ajánlatot is visszautasított, így a PSG lemondott róla, és már nem vele képzelik el a csapat jövőjét.

A francia játékost a Real Madrid szeretné leigazolni, és a párizsiak is hajlanának az üzletre, azonban a lap értesülései szerint csak akkor, hogy Vinícius Junior érkezik a távozó Mbappé helyére. Azonban már csak nyáron kaphat támadójáért pénzt a PSG, és a lap szerint 225 millió eurót kérnének érte, amit a Real Madrid Vinícius Junior bevonásával csökkentene. Ezzel az ajánlattal a spanyol klub 60 millió eurót spórolna, azaz 165 milliót kellene így kifizetni Mbappéért. A mértékadó transfermarkt.de szerint egyébként a brazil szélső jelenlegi piaci értéke 40 millió euró, 2018-ban pedig 45 milliót fizettek érte a madridiak, így mindenképpen megérné nekik az üzlet.

Bár a hírek szerint a Real Madrid inkább Erling Haalandot szeretné leigazolni a nyáron, továbbra se tettek le Mbappéról sem, és még inkább felé fordulhatnak, hogy ha a norvég végül Barcelonában kötne ki