Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: jelentős fejlemény Haaland ügyében, az ügynöke sztárklubbal tárgyal! – sajtóhír

A megbízható olasz transzferguru, Fabrizio Romano csütörtök délután arról számolt be, hogy a jövő egyik legígéretesebb labdarúgójának, Erling Haalandnak az ügynöke, Mino Raiola tárgyalásokat folytat az FC Barcelona újdonsült elnökével, Joan Laportával. A találkozás témája természetesen a norvég gólvágó esetleges nyári klubváltása.

Raiola a hír kirobbanása előtt érkezett meg a katalán városba, ahová Erling édesapja, Alf-Inge Haaland is vele tartott. Romano ugyanakkor azt is biztosra veszi, hogy a tárgyalás nem jelenti a transzferügy végét, sőt a java még csak most kezdődik: Raiola ugyanis a következő hetekben több topklub vezetőségével is asztalhoz ül majd.

Az olasz újságíró úgy tudja, a Real Madrid és a Manchester City biztosan becsatlakozik majd a Haalandért folytatott versenyfutásba, a Bayern München viszont nem mutat érdeklődést, ugyanis a bajorok maximálisan elégedettek Robert Lewandowski teljesítményével.

Haaland 75 millió eurós kivásárlási ára csak jövő nyáron lépne érvénybe, így Raiola a dortmundiakkal is azon dolgozik, hogy a rendkívül gólerős csatár az idei szezon végeztével sokkal magasabb összegért váltson klubot.