Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vicces történetet osztott meg a Milan új igazolása

Donnarumma távozás miatt, új kapusra volt szüksége az AC Milannak. Az olasz kapus pótlására a Lille kapusát, Mike Maignant igazolták le. A PSG-ben nevelkedő kapus vicces történetet osztott meg egy akkori csapattársáról, akivel Milánóban is együtt játszhat.

A 25 éves francia kapus a PSG akadémiáján nevelkedett, a klub felnőtt csapatában sosem lépett pályára, azonban többször edzhetett együtt a felnőtt kerettel, ekkor akadt össze Zlatan Ibrahimovic-csal, aki akkoriban szintén a párizsiak játékosa volt.

“Őrülten imádom Ibrahimovicot. Mindig megmondja a tutit az arcodba, azonban fordított esetben óvatosnak kell lenned. Csipkelődött velem és visszaszóltam. Egyeseknek ez nem tűnt természetes dolognak, mert csak 17 éves voltam, de ezt gondoltam helyesnek. Az egyik edzésen a PSG felnőtt csapatánál Zlatan hatalmas gólt lőtt nekem. A tizenhatoson belül volt és nagy erővel lőtt, a labda 400 km/h-val vágódott a hálóba, majd azt mondta: »Sz*r kapus!« Azt a lövést a korábbi csapattársai közül Buffon vagy Julio Cesar sem tudta volna kivédeni. A következő alkalommal megint kapura lőtt, de kivédtem. Ott muszáj volt visszavágnom és azt mondtam neki: »Sz*r csatár!« Ekkor rám nézett, de nem szólt semmit. Az edzés végén visszamentünk az öltözőbe. Odajött hozzám és azt mondta: »Jó volt… Tetszik, amit csinálsz és tetszik a személyiséged!«”- mesélte Maignan.

Hát mit is mondhatnánk? Tipikus Zlatan.