Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – Bejelentette legújabb igazolását a Barca! – HIVATALOS

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona hivatalos közleményében tudatta, hogy szerződtette a holland válogatott támadót, Memphis Depayt…

A korábbi híreknek megfelelően az FC Barcelona színeiben folytatja pályafutását Memphis Depay. A kiváló holland támadó kétéves szerződést írt alá új csapatával. A katalán együttes ingyen szerezte meg játékjogát, mivel Depay kontraktusa lejárt az Olympique Lyonnál. Sergio Agüerot és Eric Garciát szintén átigazolási díj nélkül igazolta le a Barcelona, eddig egyedül a Betistől visszavásárolt Emersonért fizettek 9 millió eurót. 

Memphis Depay a PSV Eindhovenben vált profi labdarúgóvá. A holland támadó először a 2014-es vb-n szerzett magának némi hírnevet, az akkor mindössze 20 éves Depay két gólt is szerzett. Egy évvel később a Manchester United le is igazolta, viszont Angliában nem igazán tette le a névjegyét. Immáron volt klubjába, azaz a Lyonba 2017 januárjában kötött ki. A neves francia csapatnál kétségtelenül beérett, nem túlzás talán azt állítani, messze az OL legjobbja volt az elmúlt években. Depay 178 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben, ezeken pedig 76 gólt és 55 gólpasszt jegyzett.