Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin támadóval pótolhatja Harry Kane-t a Tottenham – sajtóhír

A Spurs mindenképpen szeretne igazolni egy támadót Son mellé, így jöhet képbe a római alakulat argentin kiválósága, aki Harry Kane utódja lehet jó eséllyel.

(Photo by Gustavo Pagano/Getty Images)

Angol sajtóértesülések szerint a Lazio támadóját, Joaquín Correát szemelte ki Harry Kane pótlására a Tottenham, mivel jelenleg nagyon úgy fest, hogy a Spurs gólvágója elhagyja a londoni alakulatot a nyár folyamán. A 26 éves csatárt 2024-ig köti szerződés az olasz együtteshez, piaci értékét 30 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com.

Az argentin labdarúgó 2018-ban érkezett az Égszínkékekhez a Sevillától kicsivel több, mint 15 millió euróért, amelyet bőven megszolgált, ugyanis mindhárom idényében remek futballal rukkolt elő. Correa 117 tétmérkőzésen léphetett pályára a Lazio színeiben, ezeken a találkozókon 30 gólt és 18 gólpasszt hozott össze.

A hírek szerint 50 millió euró lehet a végleges vételára a dél-amerikai támadónak, aki korábban kijelentette, hogy távozni szeretne az olasz fővárosból, amelyet azóta Lazio új vezetőedzője, Maurizio Sarri is megerősített azóta. Ugyanakkor a felkészülést megkezdte a Serie A-ban újra magára találó csapattal és már pályára lépett egy felkészülési találkozón is.