Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Klopp egyelőre nem izgul Salah miatt

Magabiztosan és már a korábban kiharcolt továbbjutás tudatában várja a ma esti AC Milan – Liverpool rangadót a vendégek menedzsere, Jürgen Klopp. A német szakembert a mai meccsnél már sokkal jobban foglalkoztatja Mohamed Salah elhúzódó szerződéshosszabbítása.

A Milan és a Liverpool egymás ellen kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét még szeptemberben. Akkor az angolok 3-2-re győzedelmeskedtek az Anfielden, többek között Mohamed Salah remeklésének is köszönhetően. Az egyiptomi csatárcsillag két góllal járult hozzá a sikerhez.

Mesterét, Jürgen Kloppot pedig éppen Salah-val kapcsolatban faggatták a sajtótájékoztatón. A riporterek kíváncsiságának oka, hogy a „Vörösök” gólfelelősének 2023-ban lejár a szerződése klubjával, és egyelőre arról szólnak a hírek, hogy még messze a megállapodás a felek között.

„Meglátjuk, hogy játszik-e vagy sem, és rúg-e gólt vagy sem. A hosszabbítása? Egyszerű. Nem olyan, mintha találkoznátok egy délutáni teára, és megállapodtok. Ez normális. Csak egy-két dolgot tudok mondani, a többi privát. Jól van, és én is jól vagyok. Szerintem egyértelmű, hogy mit akar az összes fél, csak hát ezekhez a dolgokhoz idő kell.”

– használt érdekes hasonlatot a német tréner.

A „B” csoport mai programja:

AC Milan – Liverpool 21:00 (tv: Sport 1, élő)
FC Porto – Atlético Madrid 21:00 (tv: Sport 2, élő)

A csoport állása: