Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Samuel Umtiti megsérült az edzésen!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együttese hivatalos közösségi oldalán tette közzé a hírt, miszerint Samuel Umtiti megsérült a csapat hétfői edzésén.

(Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images)

Újabb sérülést szenvedett Samuel Umtiti, a Barcelona védője. A francia futabllistát karrierje utóbbi szakaszában számtalan sérülés hátráltatta, és úgy látszik, hogy 2022-ben sem kerüli el őt a balszerencse. A nemrég szerződést hosszabbító 28 esztendős játékos a csapat hétfői edzésén szenvedett sérülést. Az orvosi vizsgálatok azóta kimutatták, hogy lábközépcsont-törést szenvedett. A klub közleménye szerint Umtiti a holnapi nap folyamán már kés alá is fekszik, hogy megműtsék a sérült testrészt. Arról, hogy körülbelül milyen hosszú kihagyás vár a védőre csak a beavatkozást követően tudnak bővebb tájékoztatást adni. Az viszont ezzel a sérüléssel biztosnak tűnik, hogy a francia labdarúgó nem tud kölcsönbe távozni egy másik együtteshez a januári időszakban.

Samuel Umtiti ebben a szezonban eddig mindössze 1 mérkőzésen lépett pályára a Barcelona együttesében, még december közepén az Osasuna ellen 2:2-re végződő bajnokin.