Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kölcsönbe távozna a Barcelona védője! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint hiába hosszabbította meg Samuel Umtiti szerződését, a védő kölcsönbe szeretne távozni.

(Photo by Eric Alonso/Getty Images)

Mint arról nemrég beszámoltunk, a Barcelona gárdája a napokban új szerződést kötött Samuel Umtitivel, aki 2026 nyaráig szóló kontraktust írt alá a csapattal. A francia hátvéd jelentős fizetéscsökkentésbe ment bele, annak érdekében, hogy továbbra is a katalán gárdánál maradhasson. A legfrissebb sajtóhírek szerint viszont az új szerződés nem hűtötte le a kedélyeket, Umtiti ugyanis szeretne távozni a csapattól. A 28 esztendős védő kölcsönbe kerülne, ugyanis nincs megelégedve a pályán töltött játékperceivel, ami nem is csoda, hiszen ebben a szezonban eddig összesen 1 mérkőzésen léphetett pályára. Az RMC-Sport beszámolója alapján a védő olyan helyre szeretne kerülni, ahol állandó játéklehetőséghez jutna, hogy visszanyerhesse régi formáját. A hírek szerint Umtiti iránt spanyol, angol és olasz csapatok is érdeklődnek.

Samuel Umtiti 2016 nyarán került a Barcelona együtteséhez. A klub színeiben azóta 133 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólt és 1 gólpasszt jegyzett.