Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Mbappé a világ legjobbja lesz itt!”

Sokan kommentálták már, és vélhetően még sokan is fogják Kylian Mbappé döntését. Ander Herrera volt a következő a sorban, aki szerint csapattársa a legjobb döntést hozta.

“Mindannyian nagyon boldogok vagyunk. Mindenki örül annak, hogy a klubnál marad, mi csapattársak különösen.” – nyilatkozta a szezon utolsó francia bajnokiját követően a spanyol középpályás.

“Biztos vagyok benne, hogy Kylian a világ legjobbja lesz, a céljai eléréséhez pedig a legjobb helyen van! Mint mondtam, nagyon boldogok vagyunk, de most már itt az ideje, hogy megünnepeljük a bajnoki címet!” – tette még hozzá Herrera, akinek utolsó mondatából azért ki lehet érezni, hogy a Mbappé szerződése körüli mizéria rányomhatta a bélyegét a csapat hangulatára.

Érdekesség, hogy a párizsi játékosok a Metz elleni bajnoki után előszeretettel beszéltek Kylian Mbappéról – Így tett például a búcsúzó Ángel Di MariaPSG: már a legnagyobb szurkolói csoport is az argentin sztár búcsújára készül is.

“Kylian a lehető legtökéletesebb döntést hozta meg. A PSG fantasztikus klub, egyre jobb és egyre erősebb lesz, folyamatosan fejlődik. Már most elért számos rekordot a klubbal, de a java még hátra van!” – fogalmazott az argentin kiválóság.