Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

70 milliót adna Draxlerért a Juventus?

Az FC Schalke 04 német tehetsége felől a nyáron fél-Európa érdeklődött, újabb top-klub listáján szerepel Julian Draxler neve.

Arsenal, Manchester United, Real Madrid, Manchester City. Azon klubok, amelyek szívesen soraiban tudnák a német futball tehetségét, Julian Draxlert. A nevelőcsapata, a Schalke azonban nemrég hosszabbított vele, valamint a húsz esztendős játékos is jól érzi magát a királykék trikóban. Az olaszok szerint viszont egy újabb, komoly jelentkező akad.

A Tuttemercato birtokába jutott információk szerint a Juventus csapata mélyen a zsebébe nyúlna azért, hogy megszerezze Draxler játékjogát. Az olasz lap azt írja, hogy az Öreg Hölgy nem kevesebb, mint 70 millió eurót sem sajnálni kiadni a német futballistáért! A Juve már megfigyelőket is küldött: a Steua Bukarest ellen megnyert Bajnokok Ligája találkozót – ahol Draxler remekül játszott – több olasz is helyet foglalt a tribünön.

A nyolcszoros német válogatott középpálysért a Bild szerint még nem érkezett hivatalos ajánlat. Draxler szerződését egyébként tavasszal hosszabbította meg 2018-ig a gelsenkircheni alakulat, a kontraktusba egy kivásárlási öszeget is foglaltak, amely 45,5 millió eurót tesz ki.

Draxler azonban jól érzi magát a Schalke csapatánál, ezt többször is hangsúlyozta. Szerepelnek a Bajnokok Ligájában és Kevin-Prince Boateng személyében egy remek kvalitású kollégát kapott, akivel nagyon jól megérik egymást. Ezek fényében meglepő lenne, ha távozna…

Kostyál Balázs