Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dupla igazolást hajtott végre a Bayern München! – HIVATALOS

A német első osztályú labdarúgó bajnokság (Bundesliga) rekordbajnoka, és egyben jelenlegi listavezetője, a Bayern München nem tétlenkedik a januári átigazolási piacon. A bajor sztárklub most megszerezte a TSG Hoffenheim két német válogatott futballistáját egy dupla transzfer keretein belül.

Sebastian-Rudy-e-Niklas-Sule-dados-como-certos-no-Bayern-para-2017-18Rudy és Süle, a Bayern két új szerzeménye

A két játékos pedig nem más, mint a középső védő Niklas Süle, illetve a középpályásként és jobb bekként is bevethető Sebastian Rudy!

A Bayern München már hivatalos oldalán is bejelentette a két válogatott futballista érkezését. A klub elnöke, Carl-Heinz Rumenigge a következőt nyilatkozta:

“Nagyon elégedettek és boldogok vagyunk amiatt, hogy csapatunkhoz igazolt Niklas és Sebastian. A két német válogatott játékos érkezése kiváló befektetést jelent a jövőre vonatkozólag. Rudy ingyen érkezik a klubhoz, míg Süle esetében egy mindkét fél számára előnyös és igazságos megoldást találtunk.”

A 26 éves Rudy a Hoffenheim csapatkapitánya volt idén, összesen 178 meccsen lépett pályára 7 esztendős kék-fehér karriere alatt, ezeken 9 gólt szerzett. Niklas Sülét pedig a német futball egyik legtehetségesebb középső védőjének tartják, 21 éves kora ellenére már közel száz élvonalbeli fellépést tudhat maga mögött, és 6 gólt is szerzett ez idő alatt! Arról egyelőre nincsenek konkrét információk, hogy Süle átigazolásáért mekkora összeget fizetett ki a Bayern a “Falusiaknak”.

A hírek szerint Rudy három éves, míg Süle öt éves szerződést kötött a “bőrnadrágosokkal”.

Szerző: Draskovics Tamás