Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern-Real: Mindkét csapat alapembere kihagyta a mai edzést

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, a Bayern München kulcsjátékosa, Mats Hummels biztosan nem lesz ott a szerdai BL-negyeddöntőben, viszont a bajorok másik klasszisukat is elveszthetik, Lewandowski személyében. A Real sem örülhet, hiszen Dani Carvajal sem edzett ma együtt a többiekkel.

Képtalálat a következőre: „lewandowski carvajal”

Forrás: chinadailyasia.com

Robert Lewandowski a Borussia Dortmund elleni bajnoki rangadón szedett össze egy vállsérülést, ami miatt már két edzést is kihagyott.  A lengyel csatár szereplése korántsem biztos a szerdai találkozón, ami miatt Carlo Ancelottinak már most el kell gondolkodnia, hogy milyen kezdővel állna fel Lewandowski nélkül a Real ellen.

A királyi gárda sem örülhet, hiszen jobbhátvédjük, Dani Carvajal sem edzett együtt a társakkal. A  spanyol játékos a többiektől külön, az edzőteremben készült, mivel egy rúgást kapott az Atlético Madrid elleni derbin. Hogy kész lesz-e pályára lépni a Bayern ellen csak holnap derül ki, de Zidane nagyon nem lenne boldog, ha nélkülöznie kellene, hiszen már két másik védője, Pepe és Varane is harcképtelen.