Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: Biztosan nem játszik a kulcsember a Real ellen!

A Bayern München kulcsembere, Mats Hummels biztosan nem játszik majd a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő első felvonásán.

(Kép: marca.com)

Érzékeny veszteség érte a Bayern Münchent a szezon eddigi talán legfontosabb meccse előtt! A bajor sztárklub hivatalos közleményben tudatta, hogy a Mats Hummels bokasérülés miatt biztosan lemarad a Real Madrid elleni Bl-csúcsrangadóról. A német válogatott játékos sérüléséről pontosabb képet is adott a szurkolóknak, hiszen hivatalos Twitter-csatornáján a következőt írta: “Nagyon szomorú vagyok, hogy a következő két meccset ki kell hagynom!” – Így Hummels, aki tehát csapata hétközi találkozója mellett a hétvégi Bayer Leverkusen elleni bajnokit is kihagyni kényszerül.

A müncheniekkel kapcsolatos hír még, hogy a Dortmund ellen megnyert bajnokiról ujjsérülés miatt hiányzó Manuel Neuer játéka a hivatalos kommüniké szerint továbbra is kérdéses – Bár szerintünk nehéz lenne elképzelni a Bayern kezdőjét szerda este a klasszis kapus nélkül!

A Bayern München – Real Madrid Bajnokok Ligája negyeddöntő első felvonását szerda este 20:45-től (Tv: M4 Sport) rendezik majd az Allianz Arénában! Érdekesség, hogy a két sztárklub 23. alkalommal találkozik egymással a nemzetközi porondon: Ez a leggyakoribb szereposztás az UEFA égisze alá tartozó kupasorozatok történelmében.