Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb korábbi Barca-játékos tart Japánba – sajtóhír

Katalán sajtóértesülések szerint rövidesen egy újabb egykor a Barcelona csapatát erősítő labdarúgó köthet ki a japán Vissel Kobe együttesénél…

A Mundo Deportivo információi értelmében a korábban az FC Barcelona együttesét erősítő Thomas Vermaelen rövidesen a japán bajnokságban érdekelt Vissel Kobe játékosa lesz, ahol ugyancsak több, korábbi Barca-sztárral játszhat majd együtt, s a hírek szerint két és fél évre szóló megállapodást készül kötni velük.

A novemberben immár a 34. születésnapját ünneplő belga védő 2014 és 2019 között mindössze 53 mérkőzésen tudott pályára lépni a gránátvörös-kékek alkalmazásában, ugyanis rendszeresen sorozatos sérülésekkel hátráltatták őt. Menet közben az Ajax korábbi hátvédje a 2016-2017-es szezont az AS Románál töltötte kölcsönben, az elmúlt évad végeztével pedig lejárt a szerződése a katalánoknál.

Mint ismeretes, a Vissel Kobe csapatában olyan egykori Barca-kiválóságok szerepelnek, mint a korábbi kapitány, Andres Iniesta, vagy éppen David Villa és Sergi Samper, de ugyancsak Vermaelen csapattársa lehet majd Lukas Podolski is.