Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Moyes: Rooney marad, és jöjjön Fàbregas is!

David Moyes úgy tűnik, már a médiában is igyekszik megmutatni, hogy bizony mostantól ő a „Főnök” a Manchester Unitednél. Ezért úton-útfélen határozott nyilatkozatokkal igyekszik bizonyítani, hogy jól pótolja Alex Fergusont.

A Fergusonhoz hasonlóan skót David Moyes elárulta, hogy bár a Barcelona valóban megnehezíti a dolgukat, és az ügy nem úgy halad, ahogy szeretnék, de egyelőre nem mondanak le Cesc Fàbregas leigazolásáról. Azok után, hogy szintén a Barcától nem sikerült szerződtetni Thiago Anlcantarát, a másik spanyol középpályásról már valóban nem szeretnének lemondani, bármennyire is a zsebükbe kell nyúlniuk ezért.

A Manchester United a hírek szerint már tett is egy 30 milliós alapajánlatot Fàbregasra, ám ezt állítólag Tito Villanováék csípőből visszautasították, mondván nem tervezik világbajnok középpályásuk értékesítését. Ennek ellenére a United töretlenül, és lelkesen faragja a katalánok határozottságát a sajtóban, az élen Moyes-szal:
„Nem tudom pontosan, hogy állunk Fàbregas ügyével. Kapcsolatban vagyok az ügyvezető alelnökkel, Ed Woodwarddal. Remélhetőleg holnap már többet tudunk, az éjszaka közepén fog visszatérni Angliába, és akkor egy kicsit több információnk lesz a helyzetről.”

Eközben más témát is érintenie kellett Moyes-nak, ugyanis a állítólag a Chelsea a napokban már konkrét, írásos ajánlatot küldött a MU-nak, Wayne Rooney megvásárlásának céljából:
„A klub álláspontja Wayne Rooneyról változatlan.” (Tehát a korábbi álláspont szerint nem eladó!)

Balogh József