Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem csak a Barca halászná le a horvátokat

Újabb horvát szupertehetséget láncolhat magához egy topcsapat. Igaz, még Alen Halilovic ügye sem zárult le, lévén a Barcelonának még pár kört futnia kell ahhoz, hogy igazolhasson mégis játékosokat. A legújabb hír a Chelsea-hez köthető, ugyanis a londoniak a Hajduk Split egyik legnagyobb kincsét pécézték ki maguknak.

www.sportske.jutarnji.hr

Bár az átigazolásokból való kizárás réme állítólag a Chelsea-t is fenyegeti, az angol gárda egyelőre bátrabban merhet közeledni játékosokhoz. Mi több, értesüléseink szerint a 19 esztendős Mario Pasalic már alá is írt egy előszerződést Mourinhoékkal, és a jövő hónapban akár már orvosin vehet részt, hogy nyártól a Stamford Bridge-re tegye át munkahelyét.

A pletykák már azt is tudatni vélik, hogy a portugál mester még nem dobná egyből a mélyvízbe a sokoldalú középpályást, hanem azonnal kölcsönadná. Kölcsönadás esetén pedig vagy egy alacsonyabb osztályú angol klub, vagy a holland Vitesse Arnhem (nem hivatalos Chelsea fiókcsapat) lenne a célpont, vagy postafordultával még visszaküldené egy időre, a Hajdukhoz.

Balogh József