Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: A Real korábbi karmester is kiszemelt?

A FC Barcelona labdarúgócsapatának televíziócsatornája, a Barcelona  TV megszellőztette, hogy a katalánok a nyáron ajánlatot tehetnek majd a Real Madrid korábbi -,az Arsenal jelenlegi német karmesteréért, Mesut Özilért.

foci-live.hu

A FIFA döntése értelmében ideiglenesen aktív résztvevője lehet a Barcelona az átigazolási piacnak. Mivel a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség pontos időpontot nem határozott meg az átigazolási tilalom feloldására vonatkozóan, Barca vezetői úgy hírlik, a transzferidény nyári megnyitása után minél előbb szeretnék megszerezni kiszemeltjeiket.

A Barcelona TV megszellőztette, hogy a nagy átalakulásra készülő katalán sztárcsapat állítólag ajánlatot tehet Mesut Özilért is. A 25 esztendős klasszis jelenleg az Arsenal labdarúgója; ám egy évvel ezelőtt még a Real Madrid kötelékébe tartozott – Özil pontosan 2010 óta játszott a spanyol fővárosban.

Özil madridi évei miatt igen pikáns téma a német karmester barcelonai szerződtetése. A Barca vezetői a klub televíziója szerint első hangon 30 millió fontot szánnának Özil megszerzésére. Ez az összeg azonban jelentősen elmarad attól az 50 milliótól, amennyiért a londoni klub megszerezte a játékost a Realtól; ráadásul mindez tavaly nyáron történt….  Ráadásul az ügylethez az Özilhez állítólag foggal-körömmel ragaszkodó Arséne Wengernek is lesz egy-két szava.

A bal lábas karmester klubváltása valljuk be jelen állás szerint igencsak elképzelhetetlen, ám a futballban történtek már ennél sokkal de sokkal nagyobb csodák is!

Nagy Ákos