Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kroos megeggyezett jövőbeli klubjával!?

Az FC Bayern München és a német válogatott remek középpályása, Toni Kroos egyre közelebb áll ahhoz, hogy eligazoljon a német rekordbajnoktól, Spanyolországban folytathatja.

Bild.de

Toni Kroos szerződése lejár a jövő nyáron, kontratusának meghosszabbítására nem mutatkozik sok esély, így már ebben az átigazolási időszakban klubot válthat. Huzamosabb időn át összeboronálták a Manchester Uniteddel, de ezt megcáfolta a német futballista. Hetek óta a Real Madrid küzd a 24 esztendős játékosért, de az FC Barcelona is bejelentkezett érte.

A ‘Marca’ értesülései szerint megegyezett egymással Kroos és a Real Madrid. Az átigazolásra így rövid időn belül sor kerülhet. A transzfer anyagi vonzata körül van még diskurálás, 25 és 30 millió euró körüli összeget kaphat a Bayern Kroosért.

A német válogatottal ma Algéria ellen játszó Kroos Madridban 5 millió eurót kereshetne évente – nettó. A már említett spanyol lap azt is tudni véli, hogy a kontraktus 2019 nyaráig szól majd a Reallal.

A német ‘Bild’ azonban azt állítja, hogy a Világbajnokság alatt valószínűtlen, hogy közös nevezőre jutott a két fél. A tárgyalásokat megerősítették, azonban egyenlőre nem kerültek közelebb egymáshoz. A tényleges megegyezésre majd a VB után kerülhet sor.

Galeß