Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Puma Bemutatja az Arsenal 2014/15-ös mezeit! – képek, videók

Bemutatták az Arsenal csapatának várva várt PUMA mezeit, a 2014/15-ös szezon legújabb hazai, idegenbeli és kupamérkőzések szettjeit. Minden egyes darabnak más-más dizájnt alakítottak ki, természetesen hangsúlyozva az Arsenal egyediségét. A legújabb kollekciót olyan értékek, mint a Jövő, az Örökkévalóság és a Győzelem (Future, Forever, Victorious)  hármasa ihletett, és amelyet a két nagyágyú, a PUMA és az Arsenal az alábbi szlogennel illet: Együtt még erősebbek vagyunk! – “Stronger Together”.

Az Arsenal története során sok mindenben úttörőnek számított: ők voltak azok, akik elsőként viseltek számokat a mezeken, valamint az első olyan klub, akinek reflektorokat helyeztek el a stadionjában, hogy éjszaka is játszhassanak. Az pedig már régóta köztudott, hogy a csapat egyet jelent az ifjú tehetségek felkutatásával és felkarolásával.

A Future  fantázia nevet kapta az Arsenal idegenbeli meze, amely kék és lime zöld színekben pompázik, és olyan mérkőzéseken fogják viselni, mint az UEFA Bajnokok Ligája és az angol FA-kupa. A kupa mérkőzésekre szánt mezeket haránt kék csíkok fedik, a vastagabb sávok között lime zöld csíkok láthatóak, de ugyanez a színvilág köszön vissza az ujjakon is, az egészet pedig fiatalossá és lazává teszi a gombos gallér.

A hazai mez hű maradt az Arsenal tradicionális piros-fehér színvilághoz, amit még 1933-ban használtak először. Ez a szett jelképezi az Örökkévalóságot – Forever –  egyúttal tiszteleg a csapat mindig hű szurkolói előtt, akik évtizedek óta egy erős és kitartó tábort alkotnak, és bár szentimentálisnak tűnhet, de a világ minden szegletében egyszerre dobban a szívük a csapattal. Ez az összetartás pedig mindennél fontosabb az Ágyúsok számára.

Arsenal 2014-2015: Hazai mez

A hazai összeállításban a piros szín dominál, amelyet a fehér ujjak még inkább kiemelnek. A mezekben a leginnovatívabb PUMA fejlesztések is felfedezhetőek, mint például a tape szalagok végigfuttatása.

Az idegenbeli mez a Victorious nevet kapta. Korábban is sárga és tengerészkék színvilág jellemezte az idegenbeli mezeket, ez most sem változott. Ebben a színösszeállításban már számtalan emlékezetes győzelmet vittek véghez az Ágyúsok, így válhatott a kék és sárga olyan hatalmas pillanatok elválaszthatatlan jelképévé, mint az 1971-es és ’79-es FA-kupa győzelem vagy az 1989-es anfieldi aranyérem.

A sárga V-nyak kivágású idegenbeli mezen szintén végig fut a hővezető tape, a kék kontraszt pedig szokás szerint az ujjak kapcsolódásán jelenik meg.

Arsenal 2014-2015: Idegenbéli mez

Az Arsenal sztárjátékosa, Mikel Arteta a következőket nyilatkozta: “Az új mezek mindannyiunkra nagy hatással vannak, főleg azért, mert egy olyan történelmi pillanatokra emlékeztetnek, ami mindenki szívében ott van. Az Arsenal különleges, ezek a kreációk pedig csodálatosan tisztelegnek a múltja előtt. A PUMA szenzációs munkát végzett a kialakításukkal. Ez egy fantasztikus kezdete az új szezonnak, mi pedig ki vagyunk rá éhezve, hogy minél nagyobb sikert érjünk el.”

Arséne Wenger, az Arsenal FC vezetőedzője hozzátette: “Nagy nap ez a mai az Arsenal életében. Ma kezdődik közös életünk a PUMA-val, és mi mind iszonyatosan boldogok vagyunk, mert jó látni, hogyan fejlődünk. A PUMA zseniális újításokat vezetett be az edző- és játékos mezekben egyaránt, támogatásukkal pedig egy valódi technikai partnerre tettünk szert. A közös szereplés és bemutató egy mérföldkő a klub életében, bizakodva nézünk a közös jövő elé.”

Björn Gulden, a PUMA vezérigazgatója azt mondta: “Már régóta vártunk erre a bejelentésre. Sokan dolgoztak keményen azért, hogy ez a megállapodás megszülethessen és biztos vagyok benne, hogy az Arsenal szurkolói a világ minden részén izgatottan várják az új mezeket, akárcsak az edző- és replika kollekciókat. Megtiszteltetés az Arsenallal együtt dolgozni, nem csak a klub mérete miatt, hanem a körülötte lévő emberek miatt is. Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy ez egy hosszú és gyümölcsöző kapcsolat kezdete, mind a PUMA, mind pedig az Arsenal életében.”

Az Arsenal játékosai olyan ruhákban fognak pályára állni, amelyek már a PUMA legújabb fejlesztéseivel, a PWR ACTV technológiával készültek, így a sportolók körében már ismert tape szalagos megoldás csak tovább fokozza a játékosok teljesítményét. Az ACTV szalagok stratégiailag úgy vannak elhelyezve a ruhán, hogy az mikro-masszázst tudjon végezni a bőrön, így növelve az emberi test gyorsabb és hatékonyabb energiafelhasználását az izmok megfeszülésekor.

Arsenal 2014-2015: Kupamérkőzések meze

A replika cuccok sem különbek, mint az eredeti mezek. Ők is ugyanazt a szellőző hónalj betétet tartalmazzák, mint eredeti testvérük, kiegészítve a PUMA dryCELL technológiájával, ráadásul a felsők ugyanúgy néznek ki, mint amikben a játékosok pályára állnak.

A hazai és idegenbeli replika mezek és a teljes kollekció elérhető a www.puma.com oldalon, a PUMA áruházakban és a www.ArsenalDirect.com oldalon. A bajnoki mez pedig augusztus 14-én kerül polcokra.