Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Casillas még az Arsenalnak sem kell?!

Hiába tartja már jó ideje magát a pletyka, a legfrissebb hírek szerint Iker Casillas két szék között mégis a pad alá eshet. Állítólag az Arsenal együttesénél egyre inkább kezdenek letenni a világbajnok hálóőrről, és mással tervezik megerősíteni a kapusposztot.

www.ronaldo7.net

Pedig a spanyol médiaközlés szerint a Real Madrid talán még ingyen is elengedné, még egy évig érvényes szerződése felbontásával is, a klublegenda kapuvédőt. Ám ehhez az kellene, hogy Casillas is belemenjen az üzletbe, hogy így akár kevesebbet keresve, de mégis az „Ágyúsok” elsőszámú kapusa lehet.

Ám úgy tudjuk, Casillas ódzkodik a váltástól, és még egy további idényen át padozna Diego López mögött, és várná a csodát. Gyaníthatóan ezt unták meg az Arsenalnál is, hiszen bár Arséne Wenger lelkesedése aligha hagyott alább, a vele szembeni elvárások miatt egy minőségi portással kívánja feltölteni keretét.

Ez a kívánt erősítés pedig nem lenne más, mint a kolumbiai válogatott kapuját, a VB-n is védő David Ospina. Érte úgy tudjuk, hogy a londoniak 3,5 millió eurót küldenének a francia OGC Nice-nek.

Balogh József