Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol Ligakupa: Potyogtak a Premier League csapatok – eredmények

Újabb élvonalbeli együttesek búcsúztak az Angol Ligakupa második fordulójában. A Manchester United tegnapi blamája után ugyanis a QPR és az Aston Villa is búcsúzott a sorozattól, hatalmas meglepetésre. Ezzel teljes a 3. forduló mezőnye, a 25 továbbjutó csapat, most csatlakozik a Premier League azon együtteseihez, melyek még nem debütáltak az idei sorozatban.

Kép Forrása: the72.co.uk

Könnyen vette az akadályt a Sunderlend, mely a Birmingham vendége volt, illetve a Stoke számára sem jelentett különösebb gondot a szebb időket is megélő 2010-ben még Premier League szereplő, mostanra a negyedik vonalban sínylődő Porsmouth legyőzése. A második vonalban szereplő klubok csatáját a Bradford nyerte, miután a Leeds 59 percet emberhátrányban volt kénytelen játszani.

Az igazi meglepetéseket a Burton és a Leyton Orient okozta, de csak haladjunk szépen sorjában. A Premier Leagueben serénykedő Aston Villa hazai pályán fogadhatta harmadik ligás ellenfelét, a mérkőzés végén pedig hatalmas meglepetésre a londoni kiscsapat örülhetett. Ennél is nagyobb meglepetésnek számít az élvonalba idén visszajutó QPR blamája, végzetük a negyedik osztályban játszó Burton lett.

Stoke City – Porsmouth (IV.) 3-0
Burton (IV.) – QPR 1-0
Bradford (II.) – Leeds (II.) 2-1
Birmingham (II.) – Sunderland 0-3
Aston Villa – Leyton Orient (III.) 0-1

További eredményekért, elsőosztályú kiesőkért és a Manchester United csúnya leégésének megtekintéséért KATT.

Arrow