Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tíz emberrel nyert a Manchester United – videóval

Megszerezte idei második bajnoki győzelmét a Manchester United, mely a West Ham Unitedet látta vendégól az Old Traffordon. A mérkőzést tíz emberrel fejezték be a Vörös Ördögök, ugyanis Rooney a kiállítás sorsára jutott.

Manchester United – West Ham 2-1 (2-1)
Manchester, Old Trafford 68345 néző; Vezette: Lee Mason
Manchester United: De Gea – Rafael, McNair, Rojo, Shaw – Herrera (Valencia 74.), Blind, Di Maria – Rooney, Van Perise, Falcao (Fletcher 65.).
West Ham: Adrian – Cresswell, Reid, Tomkins, Demel (Jenkinson 65.) – Poyet (Nolan 75.), Song, Amalftano (Cole 61.), Downing – Sakho, Enner Valencia.
Gólszerzők: Rooney (5.), Van Persie (22.) ill.Sakho (38.)
Sárga: Herrera (48.) ill. Song (3.), Sakho (72.), Adrian (91.)
Kiállítás: Rooney (59.) ill. –

Nem kellett a hazai publikumnak sokáig várni az első gólra, Rooney az 5. percben bevette Adrian kapuját, miután Rafael átadását remek mozdulattal helyezte el a kapuba. A 22. minutumban aztán Falcao tálalt csatártársa Van Persie elé, aki megduplázta a United góljainak számát. Az első játékrész hajrájára fordulva aztán szépített a West Ham, Sakho vette be De Gea kapuját.

A fordulást követően Rooney hamar visszatérhetett az öltözőbe, az 59. minutumban Lee Mason játékvezető egyből pirosat adott a Vörös ördögök kapitányának. A kiállítást követően kis híján egalizáltak a vendégek, Sakho duplázhatott volna, azonban fejese ha centikkel is de a kapufa mellett hagyta el a játékteret. A slusszpoén a 89. percben jöhetett volna, rezgett is a De Gea mögött elterülő háló, azonban a játékvezető Nolan gólját les címén érvénytelenítette. Győzelmével feljebb zárkózott a United, azonban Van Gaal nem lehet elégedett…

Southampton – Queens Park 2-1 (0-0)
G: Bertrand (54.), Pellé (68.) ill.Austin (66.)

Tovább tart a Southampton remek szériája, a Szentek ezúttal a QPR-t küldték haza pont nélkül. Bertrand góljára még Autin válaszolt, azonban Pellé találata után már nem rezgett a háló, így a nyáron Hollandiából szerződtetett gólfelelős ismételten roppant fontos gólt jegyzett. Győzelmével a Southampton második és továbbra is ott lohol a Chelsea nyakában.


Arrow