Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rossz játékkal is nyerni tudott a Napoli

A Sassuolo saját magának köszönheti csak, hogy nem tudott pontot szerezni a Napoli ellen.

Forrás: facebook.com

Sassuolo – Napoli: 0-1
G: ill. Callejón (28.)
Sassuolo: Consigli, Gazzola (Vrsaljko 76.) – Cannavaro – Acerbi – Peluso, Brighi (Missiroli 56.)- Magnanelli – Taider, Sansone – Floccari (Pavoletti 72.) – Zaza
Napoli: Rafael, Zuniga – Albiol – Koulibaly – Britos, López – Gargano (Jorginho 77.), Callejón – Hamsik (De Guzman 61.) – Insigne, Hiaguaín (Zapata 70.)
Sárga: Brighi (23.), Taider (52.), Zaza (55.), Gazzola (74.) ill. Gargano (52.), Jorginho (78.)

A 4. percben óriási tüzijáték alakult ki a Sassuolo kapuja előtt, aminek a végén Hamsik a kapusba lőtt. A 28. percben sikerült megszereznie a vezetést a vendégeknek, az ellenfél térfelén labdát szereztek, Higuaín centeerezett, Callejón teljesen üresen érkezett, és befejezte az akciót.
Az 54. percben egy szöglet variáció után Insigne tüzelt, de Consigli a helyén volt. Egy percre rá Higuaín előtt adódott lehetőség, aki nem talált kaput. A 62. percben komoly egyenlítési lehetőség adódott a hazaiak előtt, Zaza készített le egy labdát, Missiroli pedig 18 méterről centikkel a kapufa mellé csavart. A meccs vége felé egyre jobban fokozta a nyomást a Sassuolo, 8 perccel a vége előtt egy szabadrúgást követően Pavoletti fejelt mellé. 3 perccel később még egy lépéssel közelebb kerültek az egyenlítéshez, Peluso találta el a felsőlécet. Gólt nem sikerült szerezni, így a Napoli, ha nehezen is, de behúzta a meccset.

Tereh Balázs