Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal beleköphet a Bayern levesébe

Nem csupán a top játékosokért folyik licitháború az átigazolási piacon, bizony ádáz küzdelem folyik a legnagyobb ígéretekért is. A Bayern München és persze a Borussia Dortmund is egy tehetséget nézett ki, ám a levesbe beleköphet az Arsenal.

Kép Forrása: talksport.com

Goncalo Guedes neve bizonyára sokak számára még ismeretlenül cseng, ám érdemes megjegyezni az ifjú portugál nevét, ugyanis jövőnk egyik nagy ígérete, sokan Ribery játékstílusát látják benne. A 17 esztendős bal oldali szélső a Benfica saját nevelésű játékosa, ám könnyen lehet, hogy már nem sokáig.

Nem újdonság, hogy a Bundeslihga két legnagyobb klubja a Bayern München és a Borussia Dortmund egy játékosra hajt, Münchenben mintha úgy értelmeznék a dolgot, hogy ami a sárga-feketéké, az félig meddig az övüké is. Ebbe most ne menjünk bele, de ismerjük az elmúlt évek eseményeit…

Mindkét klub szívesen tudná soraiban Goncalo Guedest, azonban a legfrissebb hírek szerint nem csak egymás között kell lehártyázni a transzfert, ugyanis háromra duzzadt a komoly kérők hada. Az Arsenal is képben van, Wenger szeretné csapatában tudni az ifjú tehetséget, akinek a transfermarkt.de még nem szabott piaci értéket.

Arrow