Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Illarramendi sorsa rövidesen eldől

Hamarosan eldől, hol folytatja pályafutását Asier Illarrameni, aki úgy tűnik nem tud megragadni a Real Madridnál. A középpályás iránt jelenleg két klub érdeklődik.

maxresdefault

A hétvégén a kispadon sem jutott hely Illarramendinek, nagy valószínűség szerint elhagyja a Real Madridot. A 25 éves középpályás annak idején az “új Xabi Alonsóként” érkezett a Sociedaddból – nem jött be.

Először Lucas Silvát igazolták a helyére, de a brazil szintén adós a jó teljesítménnyel – idén viszont már Kovacic és Casemiro is az ő dolgát nehezíti Kroos és Modric mellett.

Minden jel arra mutat tehát, hogy a régóta érlelődő távozása most be is következik. Egy időben hívta őt az Athletic Bilbao, sőt nem rég még a Liverpool is felmerült vele kapcsolatban, ám a legfrissebb hírek szerint egyértelműen a Real Sociedad lesz a befutó.

A baszk csapat szívesen látná Illarrát, aki ott már jóval több lehetőséghez jutna, ám nem 100%, hogy visszatér volt csapatához. Akad ugyanis érdeklődő Spanyolországon kívülről is.

Az AS információi szerint a Southampton is érdeklődik iránta – Schneiderlin távozása miatt megüresedett a középpályájuk, kéne helyette egy helyettes.

A madridi lap információi szerint a szentek ajánlatot fognak tenni Illarráért, akinek a sorsa napokon belül eldőlhet. Az átigazolási időszak hajrájához értünk.

Baranyai Balázs