Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Capello: „A Real jobb, mint a Barca”

Az orosz válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello szerint hiába van gödörben a Real Madrid csapata, még így is jobb, és magasabb szintet képvisel, mint örök riválisa, az FC Barcelona.

mno.hu

mno.hu

Egyelőre igen döcögős a 2015-ös esztendő, a Real Madrid számára. A „Királyiak” képtelenek egyenletes teljesítményre, bár legalább szinte biztos továbbjutásra állnak a Bajnokok Ligájában, miután tegnap este gelsenkirchenben tudta megverni a Schalke együttesét.

A Real korábbi edzője, Fabio Capello szintén tisztában van vele, hogy nincs éppen csúcsformában sem a csapat, sem a frontember Cristiano Ronaldo, ennek ellenére nagyon nagyra tartja a BL címvédőjét:
„Most a Real Madrid nem olyan jó. Más a játék Varene-nel a védelemben, mint Ramos-szal, és Pepevel. Modric minőséget képvisel. Ő egy olyan játékos, akire Ancelottinak, és a Realnak szüksége van. Nagyon fontos. Tudja, hogyan kell viselkedni a pályán. Cristiano Ronaldo? Tavaly a Real minden meccset 1-0-ról kezdett, mert ott volt Ronaldo. Ő egy rendkívüli focista, és hamarosan 100%-os lesz. A Barca sokat javult, ez nagyon jól látszik, és Messi ismét azzá vált, aki volt. Láthatjuk is ennek az eredményét. A Real minőségben jobb, mint a Barca, és az összes többi csapat.” – nyilatkozta, az olasz edzőlegenda.

Balogh József